En golfares återkomst

Jag har bestämt mig för att återuppliva mitt golfintresse som jag har ignorerat nästan helt i ett flertal år vid det här laget. Det här beror inte på något uttalat ointresse från min sida eller att jag inte tycker att det är så kul längre. Jag har helt enkelt jobbat så infernaliskt mycket de senaste åren att det inte blivit någon som helst tid över för golfen. Dessutom var det någon som snodde mina golfklubbor för inte så länge sedan. Men nu har jag alltså tagit beslutet att göra en comeback. Om man nu kan tala om combacker för hobbylirare som jag. Hur som helst så måste jag skaffa ny utrustning. Det lutar just nu åt att jag satsar genomgående på grejer från Titleist som går att hitta på www.golfstore.se eftersom min kompis Hampus som är grym på golf rekommenderar dem. Spelar egentligen ingen roll hur mycket prylarna kostar längre, så mycket som jag jobbat de senaste åren så är pengar inte längre ett problem.

This entry was posted on Wednesday, October 3rd, 2012 at 9:04 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply