Jag ska köpa något vettigt för en gångs skull

Jag har kommit fram till att det är dags att jag slutar bränna pengar på rena dumheter som dyra krogbesök och meningslösa prylar som ändå aldrig kommer till användning och fyller något egentligt syfte. Nej, jag ska från och med nu uteslutande satsa på grejer med klart definierat användningsområde. Gärna grejer som också är kan hjälpa mig på något sätt, ha hälsobefrämjande effekter och så vidare. Det vore onekligen ytterst trevligt enligt min mening. På den vägen har jag kommit fram till att ett påkostat spabad mycket väl skulle kunna vara en god investering. Det tycker jag verkligen, en bra grej att satsa på istället för någon av alla de dumheter jag köpt på mig genom åren.

This entry was posted on Thursday, October 4th, 2012 at 9:21 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply