En underbar upplevelse

Jag har just precis kommit hem från en alldeles underbar upplevelse, fantastisk på alla sätt och vis måste jag. Närmare bestämt (för den föregående meningen var väldigt obestämd av sig) har jag varit på ett magnifikt och utomordentligt spa. Nu var det här visserligen mitt första spabesök någonsin så jag har förstås inte så mycket att jämföra. Men det behövs väl egentligen inte för jag har faktiskt ärligt talat svårt att föreställa mig att något annat ställe skulle kunna vara bättre på något vis. Alltså allting var prefekt. Avkopplande, mysigt och lyxigt på alla sätt och vis. Inte så där flåshurtigt och tvångsnyttigt som jag misstänker att det kan vara på vissa andra ställen. Man kände sig verkligen ompysslad och så. Faktum är att det är oerhört länge sedan jag kände mig så hör utvilad och energisk. Jag har liksom fått ny energi och nya krafter och ingenting känns jobbigt och deprimerande längre.

This entry was posted on Friday, October 5th, 2012 at 1:27 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply