Jag ska investera i ett pooltak

Jag har mer eller mindre bestämt mig nu. För att investera i ett schysst tak, pooltak med andra ord, till min pool. Det är nämligen så att jag har haft min pool ett bra tag, ett antal år så att säga och det känns som att det helt klart är på tiden att jag uppgraderar en smula. Ett tak över hela anläggningen är det bästa jag kommit på hittills. Känns dessutom rimligt dyrt och så. Faktum är att jag hittat ett företag på nätet som tycks leverera och bygga sådana här saker till utomordentligt bra priser. Har hittat en modell som ser mycket lovande ut på alla sätt och vis och frågan är om jag inte ska slå på den nu med en gång mer eller mindre. Tror inte att det behöver kosta allt för mycket faktiskt, det kan jag liksom inte tänka mig i det här läget och ja så får det nog bli.

This entry was posted on Monday, October 8th, 2012 at 4:25 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply