Mamma beter sig som en tonåring

Jaha då har man skickat iväg mamma och hennes väninna Birgitta på en spaweekend och jösses så de var till sig. Hela vägen till hotellet i bilen så har de skrattat och pratat i baksätet stundtals var det som om det satt två barn i baksätet. Jag har en stark känsla av att de kommer få det riktigt roligt där, när jag vinkade av dem så kändes det som att skicka iväg två lite smått förvirrade tonåringar. Jag tror inte det kommer att ta många timmar innan hela hotellet vet vilka de är, de har en förmåga att skratta väldigt högt och vimsa omkring ganska mycket jag vet av egen erfarenhet. Men det viktigaste är väl att de får en bra helg, om jag känner de två kvinnorna rätt så är jag ganska övertygad om att de kommer att få det riktigt roligt. Jag hoppas att personalen på hotellet har tålamod med dem.

This entry was posted on Monday, October 8th, 2012 at 12:27 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply