Jag har en mycket lycklig bror

Inatt föddes min bror Markus och hans sambo Mickans mycket efterlängtade barn och de är så lyckliga, jag har nog aldrig hört honom så glad och rörd det var som att prata med en ny person. De har väntat och längtat i flera år på att få barn och jag är helt övertygad om att de kommer att bli väldigt bra föräldrar. Jag tror att när man får barn så ändras man nog när det gäller sin syn på världen och vem man är och jag tror att det kommer att märkas på Markus. Jag har funderat över vad jag ska ge dem det känns som att de kommer att översvämmas med nallar och alla typer av gosedjur så jag hade tänkt skicka blommor till dem medans de är kvar på sjukhuset. Jag längtar efter att få träffa deras lilla dotter eller rättare sagt stora dotter för hon vägde tydligen över fyra kilo så liten är hon inte.

This entry was posted on Friday, October 12th, 2012 at 7:55 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply