Dags att göra något åt saken

Jag är lite inne på att kanske plastikoperera mig lite här snart. Eller egentligen är det här något som jag funderat på länge men det först nu som jag verkligen upplever mig ha modet och de ekonomiska resurser som krävs för att ha råd och möjlighet att genomgå någon form av plastikkirurgi. Det känns som att jag måste göra detta snart för så här kan jag rimligen inte gå runt och se ut som jag gör länge till, det håller liksom inte länge till. Jag mår inte alls bra av det här, inte på något vis alls. Visst känns det här tungt på flera sätt men jag har inte så mycket val under de här omständigheterna, dessvärre ligger det till på det sättet och jag har liksom bara att förhålla mig till den här saken och göra det absolut bästa jag förmår för ja annars skulle jag nog inte stå ut.

This entry was posted on Tuesday, October 16th, 2012 at 1:09 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply