Jag har bestämt mig för att börja träna

Jag har bestämt mig, sent omsider får man väl ändå lov att säga, för att börja med någon form av välgörande träning. Oklart vilken form det blir än bara. Anledningen är att jag inte direkt har särskilt mycket erfarenhet av träning, nästan ingen alls faktiskt och det är liksom svårt att bestämma sig bara så där för någon idrott eller vad det nu kan vara utan att ha någon vidare koll. Det måste vara något som jag tycker är roligt och har glädje av utöver de rent fysiska fördelar jag kommer få av träningen, annars kommer jag liksom inte orka med i längden och kommer lägga av efter ett tag och då är hela projektet meningslöst och bortkastat vilket enligt min uppfattning vore oerhört synd, ett recept på misslyckande, besvikelse och i värsta fall depression. Så bortkastad och snudd på tragiskt skulle jag vilja säga, eller tragiskt är möjligen ett väl starkt ord i det här sammanhanget, men ändå själva känslan av sådan grej vore inte direkt rolig.

This entry was posted on Tuesday, October 16th, 2012 at 8:44 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply